November, 2018

now browsing by month

 

Prvo kolo zimske lige CZ 2019.

U neposrednoj organizaciji Ceska Zbrojovka Montenegro, organizuje se Prvo kolo lige Češka Zbrojovka 2019. Takmičenje će se održati 16.12.2018. na strelištu Ceska Zbrojovka Montenegro . Takmičenje se sastoji iz 6 stejdževa i 135 metaka. 
– Početak predmeča je u 8h
– Početak meča je u 11h

Poziv za takmičare iz drugih regiona možete preuzeti OVDJE.

Ovim takmičenjem počinje zimka liga koja će imati ukupno 6 kola. Pozivamo takmičare da u što većem broju uzmu učešće u takmičenju.

Još jedan uspjeh naših strijelaca

Državni prvak i član nacionalnog tima Crne Gore u praktičnom streljaštvu, Saša Vujošević osvojio je zlatnu medalju na Prvenstvu Bosne i Hercegovine, održanom 28.10.2018. Vujošević se takmičio u disciplini Produkcija u kojoj je snage odmjerilo 56 takmičara iz BiH, Srbije, Hrvatske i Crne Gore.

U ovogodišnjoj takmičarskoj sezoni, Vujošević je osvojio niz medalja na takmičenjima u zemlji i regionu, što ga čini takmičarem sa najviše osvojenih medalja u Crnogorskoj Asocijaciji Praktičnog Streljaštva (CAPS).

Pored vrhunskog pojedinačnog plasmana, u ekipnom plasmanu, crnogorska ekipa “MTO-SOA”, predvođena Sašom Vujoševićem, u konkurenciji od 11 ekipa osvojila je prvo mjesto.

Takođe, na prvenstvu BiH, u disciplini Standard bronzom i srebrom su se okitili crnogorski takmičari Vaso Perović i Mladen Delin. U kategoriji Lady naša Anđela Krlović, osvojila je drugo mjesto.

Sjajan rezultat naših takmičara u proteklom periodu, doprinosi popularizaciji crnogorskog praktičnog streljaštava i sve većem odazivu stranih takmičara za učešće na takmičenjima koja se organizuju u Crnoj Gori.