Dobrodošli na zvaničnu prezentaciju Crnogorskog saveza praktičnog streljaštva


Rezultati drugog kola lige CSPS 2020.

Takmičari, zahvaljujemo se na učešću u drugom kolu ljetnje lige. Na takmičenju je učestvovao 41 takmičar, i to 34 u Produkciji, 6 u Standardu i jedan takmičar u Production optics diviziji. Najbolji takmičar u produkciji je bio Milorad Janjušević, dok je u Standardu prvo mjesto osvojio Dragan Klikovac. U kategoriji Lady, najbolja je bila Sandra Bošković. Zvanične rezultate takmičenja možeteRead the rest of this page »


Drugo kolo lige CSPS 2020

U neposrednoj organizaciji Ceska Zbrojovka Montenegro, organizuje se Drugo kolo ljetnje lige 2020. Takmičenje će se održati 26.07.2020. na strelištu Ceska Zbrojovka Montenegro. Takmičenje se sastoji iz 7 stejdževa i 150 metaka. Početak meča je u 10:00h. Više informacija o prvom kolu kao i poziv za takmičare iz drugih regiona možete preuzeti OVDJE. Pozivamo takmičare da u što većem broju uzmu učešćeRead the rest of this page »


Rezultati zimske lige 2020.

Takmičari, zahvaljujemo se na učešću u zimskoj ligi Crnogorskog saveza praktičnog streljaštva. U sklopu lige održano je pet mečeva sa po šest stejdževa. Na kraju lige najbolji takmičar u diviziji Produkcija je Saša Vujošević, u diviziji Standard Nenad Pavličić, dok je u kategoriji Lady najbolja takmičarka Sandra Bošković. U nastavku možete pogledati rezultate. Zimska liga 2020 – Produkcija Zimska ligaRead the rest of this page »


Rezultati prvog kola lige CSPS 2020

Takmičari, zahvaljujemo se na učešću u prvom kolu ljetnje lige. Na takmičenju je učestvovao 47 takmičara, i to 31 u Produkciji, 15 u Standardu i jedan takmičar u Production optics diviziji. Najbolji takmičar u produkciji je bio Milorad Janjušević, dok je u Standardu prvo mjesto osvojio Dragan Klikovac. U kategoriji Lady, najbolja je bila Anđela Krlović. Zvanične rezultate takmičenja možeteRead the rest of this page »


Prvo kolo lige CSPS 2020

U neposrednoj organizaciji Ceska Zbrojovka Montenegro, organizuje se Prvo kolo ljetnje lige 2020. Takmičenje će se održati 05.07.2020. na strelištu Ceska Zbrojovka Montenegro. Takmičenje se sastoji iz 7 stejdževa i 150 metaka. Početak meča je u 09:00h. Više informacija o prvom kolu kao i poziv za takmičare iz drugih regiona možete preuzeti OVDJE. Pozivamo takmičare da u što većem broju uzmu učešćeRead the rest of this page »


Rezultati petog kola zimske lige 2020.

Takmičari, zahvaljujemo se na učešću u petom kolu zimske lige. Na takmičenju je učestvovao 66 takmičara, i to 47 u Produkciji, 18 u Standardu i jedan takmičar u Production optics diviziji. Najbolji takmičar u produkciji je bio Nikola Vujović, dok je u Standardu prvo mjesto osvojio Nenad Pavličić. U kategoriji Lady, najbolja je bila Anđela Krlović. Zvanične rezultate takmičenja možete preuzetiRead the rest of this page »


Peto kolo zimske lige 2020.

U neposrednoj organizaciji Ceska Zbrojovka Montenegro, organizuje se Peto kolo zimske lige 2020. Takmičenje će se održati 14.06.2020. na strelištu Ceska Zbrojovka Montenegro. Takmičenje se sastoji iz 6 stejdževa i 150 metaka. Početak meča je u 11:00h. Više informacija o prvom kolu kao i poziv za takmičare iz drugih regiona možete preuzeti OVDJE. Pozivamo takmičare da u što većem broju uzmu učešćeRead the rest of this page »


Obavještenje o nastavku takmičenja

Takmičari i prijatelji sporta, obavještavamo vas da je odlukom Upravnog odbora CSPS usvojen novi kalendar takmičenja i da će se takmičenja nastaviti od 14. juna 2020. Crnogorski savez praktičnog streljaštva želi da se zahvali svim svojim članovima jer su poštovali mjere propisane od strane nadležnih institucija. Takođe, veliku zahvalnost iskazujemo NKT-u i Institutu za javno zdravlje na predanoj borbi protivRead the rest of this page »


Obavještenje

Obavještavamo vas da, na osnovu Naredbe koje je donijelo Ministarstvo zdravlja, a tiče se mjera za sprječavanje širenja novog koronavirusa, OTKAZUJEMO sva zakazana takmičenja u zimskoj i ljetnjoj ligi. #ostanidoma Diligentia Vis Celeritas


Rezultati četvrtog kola zimske lige 2020.

Takmičari, zahvaljujemo se na učešću u četvrtom kolu zimske lige. Na takmičenju je učestvovao 59 takmičara, i to 37 u Produkciji, 21 u Standardu i jedan takmičar u Production optics diviziji. Najbolji takmičar u produkciji je bio  Nikola Vujović, dok je u Standardu prvo mjesto osvojio Nenad Pavličić. U kategoriji Lady, najbolja je bila takmičarka iz Bosne i Hercegovine Jasenka Rešidović.Read the rest of this page »


Koncept ovog sporta se bazira na kombinaciji preciznosti, snage i brzine kao ravnopravnih elemenata i on je proglašen kao moto – sa latinskim nazivom Diligentia-Vis-Celeritas (DVC).